Stamsites och Legopanda_s Subscriber-discord

Välkommen. Meningen med servern är att skapa en speciell kontakt mellan er som är subscribers på Marcus eller Mathildas twitchsida. Det kostar pengar att vara subscriber och den här discorden är delvis också ett tack till alla er som stöttar Marcus eller Mathilda genom att “subscriba“ på twitch. Du måste vara aktiv subscriber, att du har betalat den här månaden för att kunna umgås på servern.

 

 

Välkommen!

Discorden och hemsidan ägs och är skapad av LegoPanda_.

 
bild 11.png
 
 

 
 
bild 4+.png

Hur skriver jag i discorden?

Genom att koppla ditt twitch konto till ditt discord konto så kommer du kunna skriva och prata med alla andra subscribers. Det kostar varje månad att vara subscriber. Om du redan är subscriber på Marcus eller Mathildas twitch-kanal men är osäker på hur du kopplar ditt konto, tryck på knappen nedan.

 
bild 1+++.png

Vad är en subscriber och hur blir jag en?

En subscriber är någon som betalar 4.99$ i månaden på Marcus eller Mathildas twitchkanal. Du måste vara en aktiv subscriber på kanalen för att kunna skriva i discorden. Aktiv innebär att du betalar varje månad vilket betyder att du inte får tillgång till servern om du bara betalar en gång.

 
bild 2.png

Regler på servern!

Reglerna på servern är ganska självklara. Var snäll och trevlig mot både mods och andra. Lura inte andra på servern om det inte är första april. Var ärlig och en bra vän helt enkelt. Om du är osäker på reglerna så finns det en lång lista nedan. Du måste inte läsa hela regelboken för att vara med på servern. Det är moderatorernas jobb att hålla koll på reglerna och påminna dig om vad som är rätt och fel när du glömmer.

 
bild 3+.png

Undersökningar och enkäter

Om någon undersökning eller omröstning sker kommer dessa finnas på sidan nedan. Dessa kan alla delta i, ju fler desto bättre. Om du genomför undersökningen anonymt eller inte kommer vi berätta i beskrivningen av undersökningen som utförs, däremot så kommer vi aldrig använda ditt riktiga namn i presentationen av resultaten. Vi kommer också berätta varför den utförs och vad materialet kommer att användas till. Är du under 15 och vill delta i en undersökning måste du ha målsmans godkännande innan du svarar på enkäten.

 

 
 
bild 12+.png
 
 
Det går om.
— Marcus Nyman