Parkour-servern! (Tillfälligt namn)

Parkour-servern är bara ett temporärt namn på en servern jag startade för ett tag sedan med bara ett mål, göra servern som en allmän server fast helt i Vanilla Minecraft (d.v.s inga mods alls). Detta uppnås genom att köra alla kommandon som behövs via kommandblock istället. Jag lät servern vara helt öppen för alla i början men efter att vi var tvungna fokusera all tid till att banna folk och hålla ordning så bytte jag till att man var tvungen att bli en subscriber på min Twitch-kanal, men endast i en månad för att bli whitelistad föralltid. Detta har gjort modereringen mycket lättare men det behövs även nu göras lite. Servern består av olika banor som man får slantar av och beroende på hur många slantar man fått så kan man komma in till andra parkours eller tävla i tävlingscentrumet varje fredag då en turnering hålls (om inte systemet byggs om för tillfället).

Kan man komma in?
Ja, kolla hur nedan.

Hur kommer jag in?
Just nu finns det tyvärr ingen väg in på grund av att sidan jag använde för att whitelista lade ner, Vi letar efter nya sätt att hålla detta automatiskt på och jag kommer uppdatera denna sidan så fort det går igen. Förmodligen innan 90gQ Open öppnar igen. Ursäktar för detta.

Vilka tider whitelistar ni?
Denna servern kollar listan varje 5:e minut automatiskt så inom 5 minuter borde du blivit whitelistad efter du skrivit in ditt Minecraft namn i listan.

Speedruns:


Arena-servern! (Tillfälligt namn)

Det finns inget att göra på denna servern än, den är inte klar på långa vägar!

Arena-servern är en server jag skapade för att jag ville ha en tävling varje vecka där folk tävlar i olika grenar, detta filmas samtidigt och planeras att läggas upp på min Youtubekanal efter det blivit livestreamat.
Denna servern kan inte vara helt öppen för att det skulle bli heeelt kaos så därför måste man istället vara en Twitch-prenumerant under tiden du vill in här, du är inte whitelistad föralltid efter en månads Twitch-prenumerering, utan du måste VARA en Twitch-prenumerant för tillfället.

Kan man komma in?
Ja, kolla hur nedan.

Hur kommer jag in?
Steg 1. Du måste bli en prenumerant på STAMSITE:s Twitch-kanal(Stor lila knapp under livestream-fönstret), en Youtube-prenumerering är INTE samma som en Twitch-prenumerering. En Twitch-prenumerering kostar pengar i månaden, ungefär 50 kr, för att komma in på denna servern så måste du vara en Twitch-prenumerant under tiden du vill komma in, om du slutar vara en Twitch-prenumerant så slutar du vara whitelistad.

Steg 2. När du blivit en Twitch-prenumerant så måste du skriva in ditt Minecraftnamn på denna länken så whitelistas du automatiskt inom 2 minuter, notera att detta är helautomatiskt så skriv rätt och om det blivit fel, kolla stavningen en extra gång, om sidan inte går att öppna så testa hos en kompis innan du skickar till kontakt@90gq.se för att kontakta mig om hjälp.

Steg 3. Ladda ner Minecraft 1.9 via Minecraft launchern då servern är i den versionen, vet du inte hur så sök på Google hur man ändrar version.

Steg 4. Lägg till denna IP:n i Minecraft: 185.62.206.37:25865

Vilka tider whitelistar ni?
Denna servern kollar listan varje minut automatiskt så inom 2 minuter borde du blivit whitelistad efter du skrivit in ditt Minecraft namn i listan.


90gQ:s Minecraft server!

Detta är en vanilla server(d.v.s utan mods/plugins) för vänner, man kan inte komma in på denna servern. 
Servern är 6 år gammal och har inte bytt karta sedan första gången den startades. Den är lite av en antik vas i dagsläget.

Kan man komma in?
Nej, den är bara för vänner.

Karta över servern 2018-10-31


90gQ Open!

Detta var en server som var öppen för alla med mängder olika minigames men tyvärr har den stängts ner.

Kan man komma in?
Inte längre.